Van Dycke Reizen

Koninginnelaan, 68 bus 3,
8400 Oostende

Tel. +3259707791

van.dycke.reizen@skynet.be

Lic. A 1195

logo GFG NL V klein

Find us on Facebook

Aruba Van Dycke Reizen Oostende

Aruba, de zonovergoten parel in de Caraïben..

Aruba is tropisch gekoesterd, gastvrij, boeiend en rustig. Voor de diepzeeduikers en snorkelaars brengt de fascinerende onderwaterwereld van Aruba de grootste opwinding. De constante passaatwinden zorgen voor plezier bij surfers, parasailers en zeilers. De Arubaanse keuken is rijk aan specialiteiten van regionale en Zuidamerikaanse afkomst en is een waar genoegen voor de fijnproevers. Het eilan...d is vrij klein -30 km lang en 5,5 breed- en niet zeer heuvelachtig. Cactussen en Divi-divi bomen beheersen het landschap. Aruba staat voor een combinatie van bruisend nachtleven, exotische strandverrassingen, sport en culinaire hoogstandjes.

Bolivia website

Bolivië, het hart van Zuid-Amerika!


Het is het meest "indiaanse" land gebleven met zijn diverse stammen: Aymara, Quechua, Guarani…...
Van de Andes tot het Amazonegebied biedt het een oneindige waaier aan landschappen, klimaten, flora, fauna en mensen: hoge bergketens met eeuwige sneeuw, de oneindige vlakten van de Altiplano, de savannes van Santa Cruz begroeid met palmbomen, het dichte Amazonewoud met grote modderige stromen, hoogtemeren bevolkt door roze flamingo's, hoge bevroren puna's, de dorre streek van de Chaco, rio's en plassen van de Pantanal waar ontelbare watervogels leven en het Titicacameer, het hoogste bevaarbare meer ter wereld.
Bolivië is een land van contrasten met zijn lemen dorpjes, La Paz, de grote metropool, modern en indiaans tegelijk, met Sucre, de administratieve hoofdstad met haar ouderwetse koloniale charme, Potosí en zijn zilverberg die Europa rijk maakte en miljoenen Indianen de dood injoeg.

Cambodja Website

Cambodja, een indrukwekkend land!

Prachtig land dankzij de vele regenwouden en nationale parken, aanzienlijke hoogteverschillen en prachtige stranden, rivieren en meren. Indrukwekkend land vanwege de talrijke culturele schatten waarmee je in aanraking komt tijdens een rondreis. Bezoek zeker de mystieke tempels van Angkor, die gezien worden als het meest omvangrijke bouwwerk ter wereled. Wat minstens zo a...angrijpend is, is de Choeung Ek, een van de honderden killing fields die dateren uit de tijd van de Rode Khmer. De prachtige natuur en adembenemende cultuur van dit land zorgen voor een onuitwisbare indruk.

dublin website

Dublin, gastvrij, gezellig en verrassend!

Het Dublin van vandaag bruist : bijzondere restaurants met desingerkoks, levendige grand cafés… Maar wat zou Dublin zijn zonder zijn pubs? U maakt er vrienden voor het leven in een sfeer van muziek, gelach en goede gesprekken. Dubliners zijn een ras apart. Ze houden van gezelligheid en hebben schrijverstalent in het bloed. Ga de spontaniteit en de hartverwarmende ...Ierse hartelijkheid beleven, het altijd bruisende straaleven, de elegante Georgian architectuur, en niet te vergeten de muziek die overal weerklinkt…

 

Koninginnelaan, 68 bus 3,
8400 Oostende

Tel. +3259707791

van.dycke.reizen@skynet.be

Lic. A 1195

logo GFG NL V klein

Find us on Facebook