Van Dycke Reizen

Koninginnelaan, 68 bus 3,
8400 Oostende

Tel. +3259707791

van.dycke.reizen@skynet.be

Lic. A 1195

logo GFG NL V klein

Find us on Facebook

12- daagse combinatiereis

Marrakesh-Agadir

Van 29/11 t.e.m. 10/12/2023

Marokko is rijk aan cultuur, geschiedenis, natuur en gastvrijheid. Gelegen in Noord-Afrika en grenzend aan de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan, biedt dit land van de duizend kasba’s een unieke mix van Arabische, Afrikaanse en Europese invloeden. Marokko heeft de afgelopen jaren steeds meer aandacht gekregen als toeristische bestemming.

Het levendige Marrakesh

Marrakesh is een van de vier keizerlijke steden van Marokko en de meest levendige toeristische bestemming. Het staat bekend om zijn prachtige paleizen, rijkversierde monumentensierlijke tuinen en drukke soeks. In het hart van de stad vind je het beroemde Djemaa el Fna-plein, waar je kunt genieten van een scala aan entertainment. Marrakesh biedt ook een rijke culinaire ervaring, met tal van restaurants die heerlijke Marokkaanse gerechten serveren.

Hotel RIU Tikida Palmeraie**** (van 29/11 tot 3/12/2023)

Dit magnifieke RIU-hotel ligt in de groene en rustige Palmeraie op 6 km van het oude stadsgedeelte van Marrakech, shops op 800 m, gratis busservice (beperkt aantal plaatsen) naar centrum en bushalte op 900 m. Hoofdrestaurant met terras en ook een Marokkaans en Italiaans restaurant. All-In. Alle kamers beschikken over badkamer (inloopdouche, haardroger), airco, wifi (gratis) in het hele resort. Meer info : https://www.riu.com/nl/hotel/marokko/marrakech/clubhotel-riu-tikida-palmeraie

Het populaire Agadir

Agadir is een van de populairste badplaatsen aan de Atlantische kust van Marokko. Het is Marokko ’s    grootste vissershaven en de grootste sardienenhaven ter wereld. Het staat bekend om zijn lange stranden, perfect weer en moderne voorzieningen. Je vindt er verschillende luxe resorts, restaurants, winkels en moderne pleinen. Maar Agadir heeft ook een rijke geschiedenis en cultuur die te ontdekken valt in de medina van de stad en in de nabijgelegen Berberdorpen. Agadir heeft de naam ‘de poort naar het Diepe Zuiden’.

Hotel TUI Blue RIU Tikida Beach**** (van 3/12/2023)

Direct aan het strand, gescheiden door een wandelpromenade., 500 m van winkeltjes, 1 km van het centrum van Agadir. Er is het hoofdrestaurant maar ook een à la carte en een Marokkaans restaurant, 2 zwembaden (waarvan één verwarmd), gratis ligzetels en parasols. All-in. Alle kamers (standaard met balkon of terras, of met lateraal zeezicht) beschikken over badkamer (douche, badjas, haardroger), airco, wifi (gratis) in het hele resort.

Meer info : https://www.riu.com/en/hotel/morocco/agadir/hotel-riu-tikida-beach

Excursiemogelijkheden : Talrijke uitstapmogelijkheden zijn mogelijk. Vanuit Marrakesh : Stadstour, Imlil met Atlasgebergte. Vanuit Agadir : Stadstour, Essaouira, Tafraout.

Formaliteiten : Belgen dienen in het bezit te zijn van een internationale reispas geldig tot de datum van terugkeer (te bekomen bij de bevolkingsdienst van stad/gemeente)

Prijs : € 1495 p.p.        

Supplementen : kamer lateraal zeezicht € 78 p.p., single kamer : € 490

Inbegrepen : vluchten h/t (geen maaltijden aan boord), luchthaventaksen, 20 kg bagage, transfers luchthaven hotel h/t en Marrakesh-Agadir, 11 overnachten in All-In, BTW, GEEN fuelsupplement (fuelprotection € 18,90 inbegrepen), professionele begeleiding door François Ghys.

Niet inbegrepen : persoonlijke uitgaven, excursies, TUI Platinum annulatieverzekering (5,5 %), ALL RISK annulatieverzekering (8%), bijstandsverzekering (€ 3,50/dag).

Inschrijven vóór 25/08/2023

Koninginnelaan, 68 bus 3,
8400 Oostende

Tel. +3259707791

van.dycke.reizen@skynet.be

Lic. A 1195

logo GFG NL V klein

Find us on Facebook