Van Dycke Reizen

Koninginnelaan, 68 bus 3,
8400 Oostende

Tel. +3259707791

van.dycke.reizen@skynet.be

Lic. A 1195

logo GFG NL V klein

Find us on Facebook

WINTERCRUISES 2022-2023

Tot 20% korting op het cruisetarief

Ook in combinatie met een drankpakket te boeken. Ontdek daarnaast de vele Fly & Cruise mogelijkheden voor een volledige vliegvakantie.

U kunt kiezen uit vele cruiseroutes om de beste winter cruisebestemmingen te bezoeken aan boord van een MSC Cruises schip.

Ervaar de schoonheid van de Middellandse Zee  en verken Italië, Frankrijk, Spanje, Malta, Marokko, Griekenland en Israël.

Ontdek Noord-Europa, op zoek naar sprookjeskastelen, facinerende steden en oude legendes, want dit is de beste manier om de winterzonnewende te vieren.

Geniet van de warmte van een tropisch paradijs tijdens een cruise naar de Caraïben met de mogelijkheid om te overnachting in het exclusieve Ocean Cay MSC Marine Reserve.

Of dompel u onder in de woestijnduinen en de verbluffende skylines van Dubai, Abu Dhabi en Qatar, en duik in de turqoise wateren van Saoedi Arabië en de Rode Zee.

Op elke bestemming wacht u een ruim aanbod aan uitstekend geplande excursies. En tussen de havens door kunt u ontspannen in onze comfortabele hutten, genieten van onze internationale keuken en van de vele faciliteiten aan boord, waaronder een volledig uitgeruste fitnessruimte en een weelderige spa.
 
Boek nu uw cruise!
 
 
 

Koninginnelaan, 68 bus 3,
8400 Oostende

Tel. +3259707791

van.dycke.reizen@skynet.be

Lic. A 1195

logo GFG NL V klein

Find us on Facebook